Glamour Aalborg fotograf

Glamour Aalborg fotograf

Glamour Aalborg fotograf. Vil du gerne have lavet en lækker glamour serie af dig selv, hvor du går fra hverdag til glamour looket på en time. Brug en time ved stylisten og få det look du ønsker dig. Og brug derefter en time ved fotografen, hvor vi laver nogle super fede og kreative billeder af dig.

Dit eget skønhedsideal

glamour-foto

du bliver forkælet

Vi sikrer os du bliver forkælet med en lækker, naturlig styling, der fremhæver den skønhed du er, samt foreviger din indre glød på billederne. Vi sørger for at fremhæve dine former på en lækker måde og fremhæver dine karakteristiske træk. Vi vil vise dig en hel ny side af dig selv, du ikke vidste du havde.

glamour-fotograf-aalborg

Vi sørger for det hele!

Vi sørger for at have det hele klar til dig i vores skønne fotostudie. Vi booker make-up / styling og forvandler din naturlige skønhed til et evigt minde, som du kan dele med venner, bekendte eller den heldige kæreste. Du er i professionelle hænder med vores kreative team, og vi guider dig hele vejen.

Er der noget jeg skal medbringe?

Det eneste du selv skal medbringe lidt forskellige outfits, som du ønsker at blive fotograferet i. Så snart du booker en tid til styling og fotografering, sender vi dig selvfølgelig en mail hvor alle praktiske oplysninger er beskrevet. Hos Aalborg fotografi tilbyder vi altid 100% tilfredshedsgaranti. Så er du mod al forventning ikke tilfreds med det endelige resultat, kan vi enten tilbyde dig en ny tid i studiet .

Se mere om fotografen her.