Bryllupsfotograf Aalborg

Unik og kreativ bryllupsfotograf

Vil i sikre jer en unik bryllupsfotograf Aalborg, der har de kreative ideer og adgang til de fede lokationer i Ålborg? Så kontakt os.

(Se vores bryllupsfotos og priser her) – www.forevigt.dk

Bryllupsfotograf Aalborgbryllupsfotograf-forevigt-dkbryllupsfoto-1-9 bryllupsfoto-1-10bryllupsfoto-1-75 bryllupsfoto-1-76 bryllupsfoto-1-77bryllupsfoto-1-81bryllupsfoto-1-122bryllupsfoto-1-1781 2comwell-soroe-bryllup1 comwell-soroe-bryllup2 comwell-soroe-bryllup3bryllupsfoto-1-30bryllupsfoto-1-119 bryllupsfoto-1-121 bryllupsfoto-1-122bryllupsfotograf aalborg bryllupsfoto_bbb5 bryllupsfoto-0 bryllupsfotografiet foto-bryllup

Bryllupsfotograferingen ved jeres bryllup er noget vi sætter en stor ære i at være med til at levere. Det er Jeres helt store dag, og derfor skal den også sikres at i får nogle kanon flotte bryllupsfotos. At fotografere et bryllup er noget helt unikt, og skal give helt unikke og personlige bryllupsbilleder.

bryllupsfoto-1-37

Bryllupsfotografering i hele Jylland

Kan i lide kunstneriske bryllupsbilleder, som i ser har på vores hjemmeside? Vil i gerne have fotograferet jeres bryllup ved os, så kører vi i Jylland og selvfølgelig også over hele landet og laver vores kreative bryllupsfotografering. Vi laver både halvdagsfotografering og heldagsfotografering ved bryllupper i den moderne og unikke fotoreportage agtige stil. Vi kan planlægge selve jeres store dag, fuldstændig som i måtte ønske det. Skriv til os og hør nærmere.

 

En Kreativ stil sikrer Jer uforglemmelige bryllupsbilleder

Vi laver naturligvis vores helt egen stil og udtryk i vores bryllupsbilleder. Det sikrer Jer nogle billeder, som er både anerledes og personlige. Vi gør op med den alt for opstillede fotografering i Aalborg, som vores forældre fik lavet, og laver bryllupsfotografering i moderne og afslappet stil, hvor stemningen og glæden er i højsædet.

fotografer-bryllup1

Bryllupsfotografering med personlighed og spontanitet

For os handler det personlige bryllupsfotografi om at fange brudeparrets personlighed og spontanitet. Vi vil ikke lave opstillede bryllupsbilleder. Vi vil have bryllupsfotos med mere kant og udtryk.

Bryllupsfotograferingen skal være sjov og hyggelig, vi gør derfor meget ud af at skabe en hyggelig og sjov atmosfære, på den gode måde. På den måde føler vi vores bryllupsfotos kommer bedst til udtryk.

billeder-bryllup-2billeder-bryllup-4billeder-bryllup-8billeder-bryllup-9

billeder-bryllup-13billeder-bryllup-15bryllup-detaljebryllupsbillederbryllupsfotografbryllupsfotograferingfotograf-bryllup-4fotograf-bryllup-10

Skønne steder til bryllup i Aalborg

Nu har vi efterhånden fotograferet mange bryllupper i det nordjyske og især i Ålborg. Vi har derfor mødt masser af søde mennesker, masser af professionelt personale og skønne restauranter, feststeder, flotte lokationer, skønne naturområder og meget andet i og omkring Aalborg. Herunder vil vi nævne nogle af de steder vi kan anbefale til bryllup.

Best Western Scheelsminde

Best Western Scheelsminde er beliggende i et roligt villakvarter omgivet af en stor park. Scheelsminde i det sydlige Aalborg er dannet i 1808 af C. P. Scheel ved sammenlægning af 5 fæstegårde, som han havde fået i arvefæste af den daværende besidder af stamhuset St. Restrup.

Best Western Scheelsminde
Scheelsmindevej 35
9200 Aalborg SV

Phønix Hotel

Phønix Hotel er et af Aalborgs største og ældste hoteller med 220 værelser. Restaurant Brigaderen åbnede dørene tilbage i midten af 70’erne. Man fornemmer næsten hotellets og restaurantens historie gennem den intime og næsten nostalgiske atmosfære i rummet. Restauranten tilbyder blandt andet A la Carte og smagfulde selskabsmenuer, komponeret af sæsonens friske råvare. Vi elsker jobbet, som Bryllupsfotograf Aalborg.
Phønix Hotel
Vesterbro 77
9000 Aalborg

Restaurant Scandic Garden

Hos Restaurant Scandic Garden på Scandic Aalborg Øst tilbydes menuer inspireret af det danske og skandinaviske køkken. Restauranten har en storslået udsigt ud over den smukke natur. Her bydes velkommen til en hyggelig stemning og et varieret menukort.
Restaurant Scandic Garden
Hadsundvej 200
9220 Aalborg Øst

Store Restrup

I Store Restrup lige mellem Aalborg og Nibe finder man, idyllisk omgivet af park og skov, Store Restrup Slotshotel. Der er plads til 110 overnattende gæster fordelt på 48 hyggelige værelser. I den tilhørende butik og vinkælder, afholdes der vinsmagning og sælges kunsthåndværk.
Store Restrup
Restrup Kærvej 10
9240 Nibe

Vrå Slotshotel

Vrå Slotshotel ´s historie kan føres tilbage til 1400-tallet, og stedet emmer af en helt speciel stemning, stil og charme. En flot voldgrav omkranser slottet, og i slottets park er der mulighed for at slappe af og nyde omgivelserne. (Bryllupsfotograf Aalborg)
Vrå Slotshotel
Gammel Vraavej 66
9382 Tylstrup

Dronninglund Slot

Dronninglund Slot ligger i hjertet af Nordjylland i rammer, der dateres tilbage til 1100tallet. Tidligere nonnekloster, sommerresidens for kongefamilien og meget mere og i dag velrestaureret med respekt for de smukke, gamle rammer. Slottet er en selvejende fond, hvis mission er at eje og bevare Dronninglund Slot med tillæggender.

Dronninglund Slot
Slotsgade 8
9330 Dronninglund

Vielse

Sukker du efter det traditionelle kirkebryllup? Er det Rådhuset, der er stedet for drømmene? Eller er et bryllup i det fri under bøgetræer eller tæt ved åens klukken lige netop det, I har forestillet jer?

Bryllupsfacts

Vidste du, at…

Brudekjolen er først i nyere tid blevet hvid. De almindeligt anvendte farver for en brudekjole var rød for at holde ondskab væk, gylden for at vise velstand eller simpel sort fordi den skulle kunne holde resten af livet og typisk var den pæneste kjole, der kunne opdrives. (Bryllupsfotograf Aalborg)

Kirker i Aalborg

Der findes mange hyggelige og smukke kirker i og omkring Aalborg, og som bryllupsfotograf, undgår man naturligvis ikke at støde på dem. Vi har efterhånden været i de fleste kirker i Ålborg og omegn. Men vi nævner da lige et par af dem herunder:

  • Budolfi Kirke er placeret på det højeste punkt i det gamle Aalborg mellem den gamle hovedgade Algade
  • Vor Frue Kirke har altid været en vigtig skikkelse i Aalborg. Dette ses blandt andet ved, at den sammen med Budolfi Domkirke og Klosterkirken er symboliseret i det gamle aalborgensiske våbenskjold.
  • Ansgars Kirken smiler til både Vesterbro, Kildeparken og Skulpturparken.  Bag sig spreder den grønne og fredfyldte Almen kirkegård sine grene. Kirken er navngivet efter Nordens apostel, Ansgar.
  • Vodskov Kirke ligger meget smukt placeret på “Tidselbakken” med Hammer Bakker som baggrund. Kirken kan derfor ses på lang afstand, når man sydfra nærmer sig byen.Kirken er helt unik.
  • Gug Kirke er en moderne sognekirke beliggende nær Østerådalen i den sydlige del af Aalborg. Kirken blev indviet og taget i brug i 1972 og er med sine rå betonfacader en arkitektonisk nyskabelse.
  • Mou Kirke er én ud af 10 kirker der ligger i Lille Vildmose. Kirkerne i lille Vildmose er en del af kulturarven.
  • Nibe Kirke er en gammel middelalderkirke bygget i første halvdel af 1400-tallet. Kirken har sidenhen gennemgået en omfattende restaurering i årene 1989-1996.
  • Nørre Uttrup Kirke er en relativt ny kirke, der blev bygget i årene 1975-77. Kirken er tegnet af arkitekten Johannes Exner og er bygget i blødstrøgen, røde teglsten.
  • Skalborg Kirke er en nyere kirke beliggende i Skalborg i det sydvestlige Aalborg. Kirken er tegnet af arkitekten Børge Ruby og blev indviet i 1970.