Giv gavekort

Gavekort hos Aalborg Fotografi

Vores forslag : Den bedste gave idé. Giv et gavekort til fotografering hos Ålborg fotografi. Giv en af det mest personlige gaver, det er en god idé som f.eks. dåbsgave, bryllupsgave, runde fødselsdage eller bare til ens kæreste som gavekort til en oplevelse.

Du kan altid bruge gavekortet på vores gode tilbud via hjemmesiden. Der er ofte gode tilbud i forbindelse med udstedelse af gavekort, skriv til fotografen for yderligere information.

Et gavekort kunne f.eks. lyde på selve fotograferingen, indramning af et eller flere billeder. Eller digitale filer etc.

Et gavekort kunne bruges til …

F.eks. kunne et gavekort omhandle følgende:
Få lavet ca. 1 times portrætoptagelse og en flot indramning i en bestemt størrelse. Så kan i efterfølgende når det passer ind i tidsskemaet, arrangere en familie fotografering, søster fotografering, baby eller børne fotografering og meget mere.

Se mere info om priser her

Udover det beløb du giver på gavekortet er, der naturligvis ingen krav, om at i skal tilkøbe noget. Med gavekortet er i fuldt dækket på gavekortet ind. Det er dog en god mulighed for at få en professionel fotograf i Aalborg til at lave en masse forskellige gode foto. Fotografens tid er jo i det her tilfælde helt betalt på gavekortet.

indhold