En parfotografering er kreative billeder af dig og din partner. Hvad enten I er nyforelskede, fejre en mærkedag/fødselsdag eller I står og skal giftes. Billederne kan bruges som gave til hinanden eller familien. Udover de fysiske billeder og minder, er en parfotografering også en oplevelse til mindebogen. 

Vi kan snakke om forskellige lokationer i forhold til forskellige udtryk på billederne. Jeg vil altid meget gerne høre jeres ideer.

En oplevelse til mindebogen

Det er altid vigtigt for mig, som fotograf, at det er en sjov oplevelse for jer som par, så glæden og kærligheden helt naturligt kommer frem på billederne. Dette sker ved en afslappet stemning fotograf og kæresteparret imellem. Vi tager os god tid og helt i jeres tempo. Jeg forventer, på ingen måde, at I er vandt til at stå foran et kamera.

Forberedelse

Inden fotograferingen gennemgår vi, ønsker om  lokationer, så I har en ide om, hvad I kan forvente af lokationen. Vi vil også forventningsafstemme ift. stil og fotografisk genre. Vi har også et studie, som vi kan benytte os af. Det er også altid en god ide, hvis I som par har forberedt jer lidt inden. Forstået på den måde, at I får forventningsafstemt, hvad vil I hver især med denne fotografering.

Overrask din partner

Overrask din partner med et gavekort til en parfotografering i Aalborg eller andre steder i Danmark. Vi er nemlig mobile og kører gerne ud. 

Et gavekort til parfotografering vil være den perfekte gave, som du næsten kan være sikker på vil skabe smil og glæde i mange år efter, at den er givet og lavet! Samtidig er det bare en virkelig fin oplevelse, sammen som par.

Vores fotograferinger tager udgangspunkt i forskellige pakker. Se vores pakkeløsninger her.

Har du selv samlet inspiration fra for eksempel pinterrest eller instagram, så send dem gerne til mig og vi snakker om hvad der kan lade sig gøre. Se et eksempel her.

Du kan også blive inspireret på min Facebook,

Jeg glæder mig til at forevige denne oplevelse med jer,
De bedste hilsner Fotograf Stine Bro 📸

indhold