Fotografering i smukke efterårsfarver

Sensommeren er godt igang, og inden vi har set os om, forvandler vores grønne danmark sig til varme, gyldende farver. Efteråret bærer mange smukke farver med sig. Så uanset om man er til de dalende temperaturer og den tiltagende vind eller ej, så er efteråret fuld af farver en fantastisk baggrund til en succesfuld efterårs fotografering.

Hvordan fotograferer man i regnvejr?

Vi har haft en del regn i august, men skulle det fortsætte er dette er ikke et issue. Læs mere om min håndtering af regn og byger her. Det kan være svært at forudsige, da fotoshoots bør bookes i god tid. Dette skal ikke stoppe os fra at tage fantastiske billeder. Bliver regnen for kraftig under din planlagte efterårs fotografering, plejer jeg at lave nogen huller stå tomme rundt omkring i min kalender, således det er muligt at ombooke.

Sidste chance for udendørsfotografering

Da det er svært for mig og mit fotoudstyr at fotografere i hård kulde, er det i oktober måned sidste chance for at tage udendørsfotografering, lige omkring skolernes efterårsferie. Så tag din familie eller partner under armen og lad os udforske skovens mange rekvisitter og baggrunde!

Jeg opstarter først udendørsfotografering omkring april måned. Så skynd dig at kontakt mig for en uforpligtigende snak de mange spændende muligheder. Udendørs lokationer kan skabe dybde og dynamik i billedet, som ikke på samme måde kan skabes i et studie. Det kan f.eks. være et sted, du har tilknytning til i lokalområdet. Vi hjælper også gerne med finde en passende lokation for din/Jeres fotografering.

Som fotograf i Aalborg elsker vi nærværet med vores kunder. Den glæde, det giver når man får lov til at lære Jer at kende, på rejsen mod de selvreflekterende billeder, er noget helt unikt.

Skal I have lavet en nytænkt og kreativ serie af jeres familie? Så skal du ikke være bange for at sende en mail eller skriv til os via vores Facebook og spørg ind til en pris.

Jeg ser frem til at høre fra jer!

Mvh. Stine