Jeg hedder Stine Bro og jeg er den stolte stifter af Fotograf Aalborg. Men hvad er Fotograf Aalborgs vision? Hvad ønsker vi at opnå med vores service og hvad kan du forvente af os? Det vil jeg komme kort ind på i nedenstående.

Alsidighed er nøgleordet

Hos fotograf aalborg er alsidighed og omstilling et vigtigt nøgleord. Vi har mange “ansigter”, da jeg kører ud til meget forskellige jobs. Mine primære fotogafgenre er:

Reklamefotograf, Erhvervsfotograf, Børnefotograf, Familiefotograf, Boudoir fotograf, Gravid fotograf, Portrætfotograf, Landsskabsfotograf, Produktfotograf, Konfirmandfotograf, Studenterfotograf med flere, da der er underkategorier under nogle af førnævnte.

Vision om at have kundens identitet i fokus

Som fotograf i Nordjylland er min mission fange min kundes personlighed og identitet og i de billeder jeg tager. Ligeledes gælder det for et virksomhedsbesøg. Mine billeder skal fortælle en fortælling uden ord. Derfor lægger jeg vægt på at lære personen eller virksomheden lidt at kende inden et fotoshoot, således vi alle kan stå indenfor resultetet.

Derudover elsker jeg at eksperimentere med forskellige vinkler og spændende lys. Jeg fotograferer både indenfor private og erhverv. Jeg har fotograferet i snart 10 år nu og har kørt over hele Jylland. Jeg har gennem tiden lært, at det er vigtigt at være omstillingsparat som professionel fotograf, da f.eks. vejr og andre ting kan påvirke resultatet.

Jeg er åben for forslag til lokationer eller temaer til billederne. Vær derfor ikke bange for at hive fat i mig for en uforpligtigende snak om dine idéer.

Det skal være nemt for dig

Mit studie ligger i Hasseris, men som sagt kører jeg meget ud fotograferer på lokationer. Dette kunne f.eks. være til dit arrangement, hjemme hos dig eller til en familieudflugt til Rebild Bakker, en natur legeplads eller i parken. Det er IKKE for at lyde kliche, men det er virkelig kun fantasien der sætter grænser.

Du kan bestille tid til fotografering her. Har du spørgsmål eller forespørgsmåler? Så er du også meget velkommen til at tage fat på mig over mail fotografaalborg@gmail.com eller Facebook.

Hvis du er nået hertil i blogindlægget, håber jeg meget kan lide vores vision, og endnu mere at høre fra dig.

De bedste hilsner

Stine Bro fra Fotograf Aalborg.