Er du ude efter de bedste portrætter af dit CV? Eller trænger dine ansatte til repræsentable medarbjederportrætter? Hos Fotograf Aalborg får du de bedste billeder, som dine kunder eller kommende arbejdsgiver vil huske.

Medarbejderfotografier

Gode billeder på en virksomhedshjmmeside eller LinkedIn kan styrke virksomhedens troværdighed. Velkendende og skarpe portrætter kan medvirke til at fremstille dem selv professionelt og autentisk. Dette er, hvad end der er tale om nyhedsbreve, sociale medier, flyers, you name it.

Ligeledes er det essentielt, at der er gode medarbejder- og virksomhedsbilleder på en hjemmesides “hvem er vi” eller “om os” side. Af samme årsag er det essentielt at udskifte billerne med jævnligt mellemrum, således at det ikke forestiller de ansatte for 15 år siden.

Jeg har gennem mange år nu erfaring med at tage ud til både små og mellemstore virksomheder. Udover mit fotostudie i Aalborg kører jeg nemlig også gerne ud. Jeg kører i det meste af Danmark. Og ønsker I medarbejder portrætter på hvid baggrund, hvilket er det mest populære, har jeg mit mobile fotostudie i bagsmækken.

Det gode CV portræt

Hvad er et god CV-portræt? Lige så vigtigt som det er at skrive et godt og velformuleret CV, er det at have et vellignende og skarpt portræt på det. Et godt CV portræt skal kunne afspejle dig fra den vinkel, som du ønsker at fremstå! Dette kan i sidste ende kunne være afgørende for dine chancer for at lande i dit drømme job, da vellignende portrætter kan få dig til at fremstå seriøs og professionel.

Se flere gode råd til, hvordan man skriver det helt rigtige CV her.

Både CV -og medarbejderfotografering kan ske i mit studie i Aalborg, hvor vi hurtigt og sikkert tager billeder. Jeg efterbehandler billederne, og du kan frit vælge mellem dem online kort kort tid efter fotograferingen.

I fællesskab med dig som kunde, finder vi den helt rigtige stil for dit CV portræt.

Vi tager den fornødende tid, og her hos mig, er det intet stress og jag.

Få inspiration til hvordan din kommende medarbejderportræt-session eller CV fotografering mm. her.

Følg desuden mit fotografarbejde på Facebook og LinkedIn.

indhold