Når dit barn skal “træde ind i de voksnes rækker” skal det foreviges! Få lavet professionelle konfirmandfotos på den store dag. Eller efterfølgende ved en dygtig konfirmationsfotograf med meget kendskab til lokationer i Aalborg.

Konfirmation er der, hvor dit barn for første gang overgår fra barn til voksen. Ved den lejlighed er det en tradition for mange at få lavet nogle flotte konfirmandbilleder. Vi er en fotograf virksomhed med over 12 års erfaring, og vi kører i det meste af landet, og du behøver ikke tænke på noget. Fotograf Stine Bro guider konfirmanden gennem fotograferingen. Han/hun er i centrum for kameraets opmærksomhed. Resten af tiden kan konfirmationsfotografen være fluen på væggen, der fanger stemningen i kirken og/eller under festen.

Vi aftaler og koordinerer konfirmandfotograferingen. Hvor længe og hvor fotograferingen skal foregår på forhånd, så der ikke opstår unødvendig forvirring på den store dag. Det kan der somme tider kan være nok af i forbindelse med større fester.

Book konfirmationsfotografering i god tid

Det er vigtigt, at I er ude i god tid, når det gælder om at passe en fotografs kalender ind for dagen for dit barns konfirmation. Da mange konfirmationer bliver holdt de samme dage og på de samme tidspunkt, i en koncentreret periode mellem april og maj, har Fotograf Aalborg travlt. Sørg derfor for at booke i god tid” 🙂 Det gør du ved at sende os en besked her, eller skrive til os på vores Facebook. Her kan du også få mere inspiration til konfirmandfotos samt de andre grene indenfor vores fotografvirke.