Er du en del af et firma eller en forening? Har I brug for at dele jeres virke med omverdenen? Fotograf Aalborg har over 10 år erfaring med at lave professionelle billeder i høj kvalitet. Vi har fotostudie i Aalborg, men vi kører jævnligt rundt i hele landet for at fotografere for alt fra hoteller, yogainstruktører og børnehaver. Hvis I søger en fotograf til at skabe flotte og iøjnefaldende billeder til promovering til hvilket som helt formål, er vi et godt match.

LÆS MERE OM VORES PRODUKTFOTOGRAFERING HER OG FÅ MERE INSPIRRATION

Stemningsfyldte billeder

Billeder nedenfor tog vi til et nordjysk hotel. Billederne skulle anvendes til deres hjemmeside. Andre virksomheder bruger billederne vi tager for dem til flyers og sociale medier såsom LinkedIn samt andre promoveringsformål. Der kan også være tale om enestående events såsom konferencer – et godt blikfang til jeres potentielt nye kunder eller klienter til jeres virke!

Hotellet var vildt smukt i det bakkefyldte- og nordjyske landskab. Vores fotograf, Stine Bro, brugte en times tid på at gå og finde det helt rigtige udtryk til billederne i forsøget på at indfange hotellets sjæl.

Vi havde på forhånd forventningsafstemt med hotellets ejer, hvor jeg også fik stedets historie.

I bestemmer selv om I ønsker det skal være dag eller aften, med eller uden mennesker, sort/hvid eller farve, indefor eller udenfor, eller farve fotografier og så videre.

Vi sender jer billederne online, når de er færdigbehandlet cirka efter en uges tid.

HER kan du se andre flotte fotograferinger, som vi har lavet for virksomheder og foreninger af både medarbejdere, produkter og kontorer.

Dronefotografering

Vi yder desuden professionel dronefotografering. Nedenfor kan du se et par eksempler på de type bygninger vi har fotograferet.

Skriv til os for mere information vedrørende dronefotografering.

Kontakt Fotograf Aalborg

Er du interesseret i billeder til promovering af din virksomhed eller forening mm.? Så skyld dig at send os en forespørgsel her, eller fang os på Facebook eller LinkedIn.

God dag fra Fotograf Aalborg.