Billeder til flyers

Billeder til flyers, taget i en kirke nær Aalborg, som ligger i Nordjylland. Billederne her skulle bruges til nogle flyers for et gospelkor. Gospelkoret var stillet smukt op i kirken, så jeg blot kunne gå i gang og finde det helt rigtige udtryk, som billederne skulle have. De fleste af billederne vil i opleve, er i farve, hvilket netop er fordi det med farve opnår det helt rigtige udtryk for gospelkoret. Mange smukke farve kom nemlig til udtryk i koret, da billederne skulle tages. Og blot en tilføjelse, er det en anelse synd at gøre så smuk et rum som kirken, og menneskerne deri, sort/hvid, det ville da være ærgerligt. Derfor er kun et billede sort/hvid, da netop dette billede godt kunne løfte et noget mere maskulin og rå udtryk.

Hvordan foregår den fotografering?

Denne fotografering er en af de mere tilgængelige opgaver, både for dem der skal tages billeder af, men også for mig selv. Jeg medbringer selv det udstyr jeg skal bruge, herunder lys, kamera og andet. Det eneste der i denne sammenhæng var korets opgave, var at stå som de plejede, synge og udstråle glæde.

Se andre lignende fotograferinger

Du har mulighed for lige HER at se andre lignende fotograferinger, som jeg har lavet for virksomheder og lignende. Mange fotograferinger kan godt ligne hinanden, især hvis der er tale om billeder til en virksomheds hjemmeside. Det er klart at virksomhederne kan have forskellige ønsker, nogle vil gerne skille sig ud og være anderledes og andre vil gerne holde sig til det almindelige.

HER kan du finde tøj til lejligheden.