Tiltræk nye og gamle kunder med flotte erhvervsbilleder af jeres virksomhed. Fotograf Aalborg har over 12 års erfaring med at yde professionel fotografering i høj kvalitet til brug i marketing.

Giv dine kunder et godt førstehåndsindtryk med erhvervsfotos

Fotografierne anvender vores kunder typisk til hjemmesider, sociale medier, flyers mm.

Vi har fotostudie i Aalborg, men vi kører jævnligt rundt i det meste af landet. Vi har referencer fra mange virksomheder – alt fra entreprenørvirksomheder til børnehaver.

Fotograferingen er perspektiver på jeres virksomhed. Det er en af de første trin på vejen mod transparens udadtil. Mange af vores kunder har efterfølgende sagt, at det er en nem og værdiskabende investering, da deres kunder og klienter bliver tiltrukket af flotte billeder på diverse digitale sites.

Hvordan foregår erhvervsfotograferingen med Fotograf Aalborg?

Vi er en lille virksomhed, men vi har mange fotografopgaver og arbejdslokationer – i hele landet for den sags skyld. Derfor tilbyder vi som sagt jævnligt at køre til andre dele af Danmark end Nordjylland, hvor vi har vores studie. Skriv til os her for at høre, hvornår vi er i jeres område næste gang.

Vores faglige vinkel, ved fotografering til marketing, er indlevende, eksklusiv og kreativ. Det vil sige, at vi gør alt, hvad vi kan for at sætte os ind i virksomhedens værdier inden et shoot. På den måde fremkalder vi virksomhedernes ånd i billederne. Men den rette stemning og atmosfære dukker ikke nødvendigvis op helt naturligt undervejs på vores besøg hos jer. Derfor tager vi en forudgående forventningsafstemning med vores kunder. Her sikre vi os først og fremme, at vi er i stand til at opfylde deres ønsker, samt planlægger derefter de praktiske detaljer såsom, hvor fotograferingen skal foregå – altså på land og/eller i luften (Vi yder dronefotografering som på nedenstående billede af Svinkløv), samt hvornår og med hvem, da mange virksomheder ofte får fornyet deres medarbejderportrætter hos os.