Hvorfor vælge en eventfotograf?

Fotograf Aalborg rykker ud til event i det meste af landet. I forbindelse med et event, hvilket kan være alt fra produktpræsentationer, messer eller konferencer, kan det være en god sørge for der er en fotograf til stede. Jeg, Stine Bro, laver flotte fotoserier, som kan benyttes til jeres hjemmeside eller sociale medier. Jeg er fotograf indenfor mange fotogenre, så eventfotografering er kun en ud af flere af mine specialer.

De billeder jeg tager, kan bruges til mange forskellige formål. Det kan være omtale i artikler, samt til egen markedsføring og reklame. I kan også selv inkludere dem i artiler på jeres hjemmeside eller til nyhedsbreve indenfor jeres brance.

SE FLERE BILLEDER INDEN FOR GENREN “EVENTFOTOGRAFERING” HER

Gode billeder deltagerne

Det er altid en god ide at hyre en professionel eventfotograf med til events, som en flue på væggen, når en organisation skal holde en konference. Jeg bevæger mig ubemærket rundt og fanger stemningen og den gode atmosfære undervejs. Jeg fotograferer talere, deltagere mm, eventuelt efter aftale. Det naturligvis dig der bestemmer, hvis der skal være et fokus.

Jeg sender billederne til dig online, så du kan vælge mellem dem du kan bruge, mens resten bliver slettet. Jeg billederedigere billederne, så de er klar til brug efter ganske få dage.

Hvad koster en eventfotografering hos Fotograf Aalborg?

Prisen for sådan en omgang eventfotografering afhænger meget af, hvor i landet dit event finder sted. Jeg har nogle priser her, men ved eventfotografering spiller tidspunktet og distancen en rolle for prisen. Du kan enten skive til mig på mail. Mailen finder du her på hjemmesiden, eller du kan fange mig på Facebook for at få et godt tilbud! 🙂

SE FLERE SUPER FEDE BILLEDER INDENFOR KATEGORIEN “ERHVERVS FOTO” HER, OG BLIV INSPIRERET!

Jeg ser frem til at høre fra dig / jer!

De bedste hilser fra Sine Bro fra Fotograf Aalborg.