Når du skal til fotografering kan du vælge at lægge din egen makeup hjemmefra. Men de fleste af vores kunder vælger at få en professionel styling hos en af vores dygtige makeup artister. Du kan få lagt makeup, lavet en makeover og/eller at sætte hår for sig. Nedenfor kan du læse om et par eksempler på foto stilarter, hvor det kan være en god idé.

Portræt og CV- fotografering

Skal du have taget professionelle billeder til dit CV, sociale medier eller af dine ansatte, kan en let hverdags makeup være nok. Dette kan gøres for et relativt lille ekstrabeløb, som vi snakker om ved bookingen. Vores professionelle styling foregår på et niveau, hvor du kunden er med ind over. Nogen kun kunder kan nemlig være bekymret for, at del ikke kommer til at ligne sig selv. Dette kan være ift. med bekymringer om for meget makeup. Lyset fra lamperne udligner en del af makeup’en, således man gerne må bruges mere end normalt. Dette hører vi, at mange kunder ikke vidste inden fotografering.

Boudoir styling

Ønsker du som kunde nogen mere personlige og sensuelle billeder, kan en professionel styling med mere fokus på glamourløse toner måske være noget for dig. Dette kan vi hos Aalborg fotograferne klare med vores boudoir fotografering.

Noget alle kunder bør vide er, at de skal være forberedt op til en professionel boudoir fotografering. Fotografering i boudoir stil er, modsat de to ovenstående eksempler for brug af styling, IKKE en hverdags oplevelse. Boudoir fotografering er luksuriøst. Derfor er det nødvendigt for dig at være parat til at se dig selv i en anden stil end den du bærer i din dagligdag. Dette gælder makeup såvel som tøj og hår. På nedenstående billeder, kan det virkelig ses, hvor stor effekt en grundig, professionel styling med fokus på både hår og makeup, kan have for resultaterne.

Før efter billede
Før billede boudoir

Læs mere om boudoir fotografering og glamourøse fotograferinger i linksne.