Her er tre gode grunde til, hvorfor en Boudoirfotografering er en god ide. 

Der er utallige grunde til hvorfor alle kvinde bør overveje en boudoirfotografering mindst én gang i livet. I dag vil jeg fokusere de tre, der forekommer mig mest betydningsfulde. Ja, boudoir kan være sjovt, og ja, det er en vidunderlig gave, men en boudoirfotografering kan også være meget mere end det. 

Kunst kan være terapeutisk generelt, men typisk er det kunstneren, som kunsten er mest terapeutisk for. I boudoir er det modellen der ofte oplever det terapeutisk og det har flere og flere kvinder fået øjnene op for. 

Her kommer tre gode grunde til, hvorfor Boudoir måske kunne være noget for dig. 

#1: Selvtillids boost

Boudoir giver kvinder en vidunderlig mulighed for, at træde ud af deres komfortzone. De bliver udfordrede på deres, ofte negative, selvopfattelse og ser sig selv i et andet perspektiv. De fleste af mine kunder bliver positivt overraskede over, at se sig selv i et andet lys. De vidste ikke, at de kunne føle sig så smukke, sexede og attraktive. Jeg guider dig igennem hele sessionen og gør mit bedste for, at du føler dig godt tilpas. Naturligt lys vil fremhæve dine bedste egenskaber, målet er at få dit smukkeste, naturlige jeg frem. 

En Boudoirfotografering kan give kvinder et boost af selvtillid og forbedrer deres kropsopfattelse.

#2: En god måde at fejre milepælene på

Vores krop er så stor og vigtig en del af os selv. Selvom der er tidspunkter, hvor vi måske ikke kan lide den, føler os usunde, syge eller ikke føler os attraktive, gør vores kroppe så meget for os hver eneste dag. Nogle gange lader de os også opleve ekstraordinære ting. Graviditet, fødsel, at løbe et maraton eller vinde en fitnesskonkurrence er blot nogle få eksempler. Milepæle er meget personlige og intime, og vi er nødt til at definere dem i henhold til vores egne opfattelser eller forventninger. At blive mor kan være en milepæl, men det kan også være en milepæl at fylde 50 eller 60. Uanset hvad den milepæl er, kan boudoir hjælpe dig og din krop med at fejre det på den mest vidunderlige måde.

#3: Følelsesmæssig healing

Dette er ved at blive en af de mest almindelige grunde til, at kvinder får taget Boudoir billeder. Ligesom vores kroppe har evnen til at opleve ekstraordinære ting, er de også sårbare og i stand til at opleve smerte og traumer. Nogle gange kommer fysisk smerte med følelsesmæssige sår, som kan være svære at hele. Boudoir kan hjælpe med at slippe den smerte og finde en følelse af terapeutisk lindring. Det kan også være meget nyttigt for kvinder, der kæmper mod et negativt kropsbillede, der stammer fra traumer eller andre negative oplevelser.

Har du selv samlet inspiration fra for eksempel pinterrest eller instagram, så send dem gerne til mig og vi snakker om hvad der kan lade sig gøre. Se et eksempel her.

Du kan også blive inspireret på min Facebook og Instagram

Jeg glæder mig til at forevige denne oplevelse med dig,
De bedste hilsner Fotograf Stine Bro 📸

indhold