Få taget klassisk søskendeportrætter i studiet i Aalborg. Studiet ligger i Hasseris og her kan jeg tilbyde et hav af muligheder i forhold til baggrunde og forskellige redskaber, som kan fremme det ønskede udtryk eller fortælling.

Vi eksperimenterer med forskellige udtryk i forhold til opstilling af billedet. Dette er en stor fordel for især dig som kunde, idet du lettere kan spore dig ind på hvad du synes fungerer bedst for jer og hvilket udtryk I bedst kan lide. Jeg har altid en masse gode ideer, men er også meget spændt på at høre dine.

Hvorfor få taget et søskendeportræt?

Der er rigtig mange gode grunde til, at få taget familie- eller søskendeportrætter. Den bedste grund er helt klart, at vi ikke må glemme at forevige, noget som jeg mener gøres bedst med et billede. Derudover er et familieportræt, om vi taler om et portræt af søskende, hele familien, bedsteforældrene eller oldebørnene en god gaveide. Billederne kan bruges til bryllupsgave, fødselsdagsgave, julegave eller en ”bare-fordi-gave”.

Det er også en mulighed, at give et gavekort til et søskende- eller familieportræt. Dette giver f.eks. modtageren af gaven mulighed for selv at optræde på billedet med resten af familie eller alene som et enkeltmandsportræt.

Vælg billeder i fred og ro

Du skal ikke være bange for, at de billeder som du måske ikke selv synes om, bliver valgt. Det er nemlig helt op til dig, hvilke portrætter der skal bruges. Efter fotograferingen vil I modtage et link, som giver jer direkte adgang til alle de billeder vi har taget. Linket giver jer mulighed for, at sætte jer sammen i ro og fred og kigge alle billederne igennem og samtidig udvælge dem i fællesskab. Dermed sikrer vi at I er tilfredse med de udvalgte billeder.


Bliv inspireret på Facebook og Instagram
De bedste hilsner Fotograf Stine Bro 📸