Fotograf Aalborg afholder d. 08. november 2020 gratis fotografering fra kl. 9 til kl. 12! Vore julefotografering kommer til at foregå i vores fotostudie i Hasseris på Fyrrebakke 10a.

Der vil være sprit nye julebaggrunde, så billederne kan bruges til julekort. Kvit og frit. I skal kun betale for pr. styk som bestilles direkte gennem mig.

Kontakt os HER for at booke klokkeslæt, eller læs videre for yderligere muligheder.

Julekort eller fotobog

Julefotografering i vores studie bliver brugt til julekort med billeder af hele familien eller af børnene, er glædeligt til hele familien. Det personlige er altid bedst! 🙂

Du kan også vælge at få lavet en fotobog med billederne. Vi anbefaler bog, at du booker en tid til dette, da det vil kræve længere tid, så I kan skabe en god billedeserie.

Fotograf Aalborg tager udover julefotografering også billeder til alt fra virksomheder til familier. Vi har redskaber og muligheder for lidt af hver. Vi er både ude i verdenen, som mobilt fotograf virke, samt til stede i vores studie i Hasseris. Med vores over 12 års historie, har vi mulighed for at løse enhver fotografopgav for dig. Så skyld dig at send os en forespørgsel her, eller fang og / følg os på Facebook eller LinkedIn.

De bedste hilsner Fotograf Aalborg, Stine Bro.