Hos Fotograf Aalborg har vi det altid hyggeligt og morsomt, når hele familien skal fotograferes. Vi tager os god tid, leger og pjatter. Jeg har masser erfaring med børn, og ved at det er vigtigt at blive venner med dem.

Udendørs familie fotografering

Familiefotografering udenfor på en lokation. Ved at vælge en udendørs lokation ved en familie fotografering, har vi noget mere bevæg rum end ved en fotografering i studiet. Men det kommer helt an på, hvilket look i ønsker på billederne, og det er natur med baggrund eller en neutral baggrund

Portrætterne kan for eksempel tages i Mølleparken eller Øster anlæg, ved Aalborg Zoo, eller hvorfra jeres verden går.

Som på biledet ovenfor kan familiefotografering også foregå i andledningen af konfirmationer, barnedåb eller andre større begivenheder.

LÆS MERE OM BARNEDÅBSFOTOGRAFERING HER

Få mere inspiration til lokationen for en udendørsfotografering her.

Familiefotografering på tværs af generatoner

Det er smukt at samles og få foreviget et øjeblik hvor alle 4 generationer er samlet for eksempel. Tiden flyver, nogle gange lidt for hurtigt, hvorfor det er en god idé at få foreviget øjeblikket med hele familien i billeder. Saml dine kære til professionel familiefotografering foran et kamera. Vi sørger for at fange de sjælene øjeblikke med de mennesker, der er vigtigst for os. Familiefotos er værdifulde. Et professionel fotoshoot med familien er altid en oplevelse for alle. Vi tager moderne og stilfulde familiebilleder. Vi kan trække på mange års erfaring. Vi har ofte taget billeder af både 3 og 4 generationer i naturen, men I er også meget velkommen i mit studie i Hasseris. Få mere indspirration til familiefotografering her.