“Jeg ville elske en boudoirfotografering, men jeg synes, at jeg er blevet for gammel.”

Ovenstående hører jeg virkelig tit. Specielt kvinder over 40, er bekymrede for deres alder i forhold til en boudoirfotografering. Måske kvinderne mindes deres yngre år og føler, at en boudoirfotografering hørte den tid til. En boudoirfotografering er for alle aldre.

Altid en god ide – uanset alder

En boudoirfotografering er altid en god ide – uanset alder. En boudoirfotografering er for alle aldre. Boudoir giver kvinder en vidunderlig mulighed for, at træde ud af deres komfortzone. De bliver udfordrede på deres, ofte negative, selvopfattelse og ser sig selv i et nyt lys. De fleste af mine kunder bliver positivt overraskede over, at se sig selv på denne måde. De vidste ikke, at de kunne føle sig så smukke, sexede og attraktive. Jeg guider dig igennem det hele og gør mit bedste for, at du føler dig godt tilpas. Naturligt lys vil fremhæve dine bedste egenskaber, målet er at få dit smukkeste, naturlige jeg frem.

Jeg ligner ikke de andre i dit portfolio

Nej, det gør du ikke. Og det skal du heller ikke, vi er heldigvis alle forskellige. Jeg guider dig og sørger for, at vi kommer godt i mål. Både med billederne og din oplevelse. Vigtigst af alt, vil jeg gøre mit for at vi kommer godt i mål med din selvopfattelse. En boudoirfotografering er for alle aldre.

En fejring af dig

Vores krop er så stor og vigtig en del af os selv. Vores kroppe så meget for os hver eneste dag, selvom der er tidspunkter, hvor vi måske ikke kan lide den, føler os usunde, syge eller ikke føler os attraktive. Nogle gange lader den os også opleve ekstraordinære ting. Milepæle er meget personlige og intime, og vi er nødt til at definere dem i henhold til vores egne opfattelser eller forventninger. At blive mor kan være en milepæl, men det kan også være en milepæl at fylde 50 eller 60. Uanset hvad den milepæl er, kan boudoir hjælpe dig og din krop med at fejre det på den mest vidunderlige måde.

Hvis du går og overvejer en Boudoirfotografering, håber jeg at ovenstående har fået dig overbevist.

Har du selv samlet inspiration fra for eksempel pinterrest eller instagram, så send dem gerne til mig og vi snakker om hvad der kan lade sig gøre. Se et eksempel her.

Du kan også blive inspireret på min Facebook,

Jeg glæder mig til at forevige denne oplevelse med jer,
De bedste hilsner Fotograf Stine Bro 📸

indhold