Ansøgning, CV og job

Ansøgning, CV og job

Jagter du lige det gode foto, der gør, at du kommer øverst i bunken med ansøgninger?

Ansøgning, CV og job -Et godt fotografi og den fysiske fremtoning betyder meget i relationerne mellem mennesker, og det gør det selvfølgelig også, når man søger job. Derfor er det vigtigt med at godt billede, der udstråler troværdighed, selvsikkerhed, og appellerer til den, der skal bladre ansøgningerne igennem og læse dem. Jeg fotograferer til alle slags cv og ansøgninger i vores mobile fotostudie i Aalborg.

job og cv ansøgning aalborg

Blikfang er alt – hvis du vil øverst i bunken

Når du skal aflevere din ansøgning med billedet på, i en travl hverdag, hvor modtageren af ansøgningen, højest sandsynligt kun skimmer ansøgningerne før endelig udvælgelsen, betyder det meget, at billedet skaber den nødvendige opmærksomhed.

Det kan gøres på flere måder, og skal selvfølgelig gøres diskret, så det bliver modtaget efter hensigten. Det er slet ikke utænkeligt, at lige det gode billede gør, at det er din ansøgning, der bliver gemt i den gode bunke.

job foto

Dit personlige udtryk skal fotograferes

Bag fotografiet er personen, og denne skal fanges fra sin bedste side. Det er derfor fotografens primære opgave at sikre sig den gode stemning, så personen der skal fotograferes slapper af og hygger sig under fotograferingen, og via den vej fanger “modellens” personlighed på billedet. Det er de personlige billeder med det rigtige udtryk, der sælger varen, so to speak. Ålborg fotografi klarer alle opgaver.

job_ansøgning_fotograf

indhold