Sommeren og sommerferien står for døren – dejligt! Jeg tilbyder sommerfotograferinger, mens I holder ferie hjemme, i sommerhuset eller er på udflugt.

Skal I på udflugt?

Skal familien på udflugt i sommerferie? Slå to fluer med ét smæk med en sommerfotografering. Jeg kan med glæde tage med og fotografere jer på jeres picnic i parken eller dådyrfodring i dyrehaven, for eksemple.

Det danske vejr er svært at regne med og planlægge ud fra. Derfor er der mulighed for, at rykke vores aftale, hvis jeres udflugt skulle blive aflyst eller udskudt grundet dårligt vejr. På den måde er jeg fleksibel og til at forhandle med.

Flere generationer

Jeg laver mange sommerfotograferinger med børn og deres forældre og/eller bedsteforældre under solen her i sommerferien! Det er virkelig smukt med sommerbilleder af hele familien i det grønne. Det behøver ikke at tage lang tid eller være meget omfattende. Tidsrammen for fotograferingen afhænger af antallet af familiemedlemmer og deres aldersspænd. Men vi tager det altid med ro og undgår stress. 

Jeg kører rundt i hele Jylland og Fyn, så det begrænser ikke udvalget af udflugtsmål.

Det praktiske

Efter jeg har været hos en kunde tager jeg så hjem, hvor jeg kigger billederne igennem. Her bliver de grovsorteret. Dette er kun med henblik på billeder hvor der er for eksempel er lukkede øjne på.

Efterfølgende sender jeg billederne til jer, I kigger dem igennem og vælger hvilke af billederne I ønsker at købe.
Priserne heraf findes er på denne siden. Der er forskellige pakkeløsninger. De udvalgte billeder redigerer jeg inden de bliver sendt til jer.

Ventetiden på hvornår I får billederne at se og dermed kan udvælge de bedste, afhænger af hvor mange kunder jeg har på den pågældende dag for vores sommerfotografering.

Lyder sommerfotografering som noget for din familie eller for nogen du kender, kan du læse mere her.

Har du selv samlet inspiration fra for eksempel pinterrest eller instagram, så send dem gerne til mig og vi snakker om hvad der kan lade sig gøre. Se et eksempel her.

Du kan også blive inspireret på min Facebook og Instagram

Jeg glæder mig til at forevige jeres sommerminder,
De bedste hilsner Fotograf Stine Bro 📸

indhold