Hvad skal du være opmærksom på og hvilke muligheder har du i et studiet? Du har massere af muligheder i forbindelse med en børnefotografering i studiet! I studiet har vi varme på og god tid til at børnene kan falde til og føle sig trygge, her bliver de små fingre ikke kolde også starter vi når I er klar.

Inspiration

I studiet har vi forskellige miljøer og baggrunde vi kan bruge, for at skabe netop det udtryk I ønsker. Har du selv samlet inspiration fra for eksempel pinterrest eller instagram, så send dem gerne til mig og så vi snakker om hvad der kan lade sig gøre. Se også meget gerne på mine sociale medier Facebook og Instagram, for inspiration, så vi på forhånd kan afstemme jeres ønsker.

“Hvad gør vi med tøj?”

Der går mange overvejelser forud for en fotografering, et spørgsmål jeg får rigtig meget til børnefotograferinger i studiet er “hvad gør vi med tøj?”. I forhold til tøj til en børnefotografering i studiet, er der ikke mange regler I skal forholde jer til. Det er meget individuelt og kommer helt an på jeres egen smag og stil, igen vil jeg anbefale, at søge inspiration på min Facebook og Instagram. Derudover kan det altid være en god ide, at tage 2-3 sæt tøj med, så vi har lidt at skift imellem. En anden vigtig ting til en børnefotografering, om det er i studiet eller i skoven, så hav gerne en lille nem snack med som dit barn elsker, hvis der skulle blive brug for en lille pause. Det kan ofte udrette små mirakler!

Jeg håber, at Sanne & Olivia i galleriet her, har inspireret dig til en børnefotograferingen i studiet. Her er der ro, varme og plads til at pusle og puste ud, skulle der være behov for det.

Bliv inspireret på Facebook og Instagram
De bedste hilsner Fotograf Stine Bro 📸

indhold