Modefotograf

Modefotograf og modelfotograferingen

Modefotograf – Mange drømmer om at blive fotomodel, eller måske arbejder du allerede som model, og vil gerne have lavet nogle flotte billeder til dit set-card og model portfolio? Hos Aalborg fotografi kan du få lavet flotte modebilleder, som matcher lige præcis det udtryk, du går efter. Vi laver gerne dine mode fotos i Ålborg city.

mode_fotografen_aalborg_c

Alle kan blive model, fordi…..

Ser man de nye model programmerne i fjernsynet? Det er det ikke de typiske “kønne piger” eller drenge”, der får de bedste modefoto shoots mere. Det er mere det man kalder for en “Type” model. De modeller som har en helt unik og personlig udstråling. Det kunne jo ligeså godt være dig. (Modefotograf Aalborg)

mode_fotograf_AALBORG

Model foto

Vi elsker at fotografere kreative model-billeder af mennesker, som bare gerne vil have nogle billeder, hvor vi bruger nogle af de samme teknikker og styling, som en model ville bruge. Hvis du synes, det lyder spændende, tager du bare fat i os, og så tager vi en snak om, hvad det er for nogle modelbilleder, du gerne vil have lavet.

Modefotograf

Vil du gerne teste dig selv af , som fotomodel?

Det er vigtigt at vælge den rette mode fotograf når du vil forsøge dig, som model. Vi ved at man som modefotografer, skal skabe forskelligartethed i billederne, så dit udtryk i billederne bliver meget forskellige. Du skal jo i sidste ende tage opgaver indenfor alle slags fagområder.

Læs mere om Aalborg fotografi her.

indhold