Hvorfor fyre en fotograf til min markedsføring?

Giv din markedsføring et skub opad med fængende billeder af din virksomhed, dine medarbejdere eller dine produkter. Hos Fotograf Aalborg fotograferer jeg, Stine Bro, blandt andet til erhvervslivet med henblik på reklamefotografering.

Billederne kan bruges til hjemmesider, sociale medier, flyers, plakater, visitkort eller hvad du selv har brug for.

Fotografering af elementer i din virksomhed er en af de første trin på vejen mod gennemsigtighed for dine kunder. Hvis billederne udstråler harmoni vil dette øge chancerne for, at potentielle kunder bliver til kunder.

Hvordan foregår fotografering til markedsføring?

Jeg medbringer selv det udstyr jeg skal bruge til fotograferingen. Dette kan være lys, forlængerledninger til lyset, kamera mm.

Fotografering til markedsføring er et spændende felt at arbejde i som fotograf, eftersom man skal leve mig ind i virksomhedens profil, før selve fotograferingen begynder. Dette er i form af at få indsigt i jeres vision mm. Dette kan være i from af et stykke banalt researcharbejde, men ofte snakker jeg med kunden om opgaven i forvished om, at virksomheder ofte ønsker at få vinklet billederne til en bestemt målgruppe.

Denne snak er uformel og uforpligtigende vedrørende hvad de godt kunne tænke sig. Det er altid en god idé at forventningsafstemme, så alle kan stå inde for resultatet.

SE ET EKSEMPEL PÅ en succesfuld reklamefotografering her, af en tandlægepraksis i Aalborg.

Foruden en forventningsafstemningen, taler jeg naturligvis også med kunden på selve dagen om eventuelle ændringer til fotograferingen. Dette skyldes, at der kan være ændringer i forhold til hvem der skal fotograferes og hvor fotograferingen skal foregå. Dette er en forudsætning for at fotografere virksomheder, da jeg ved der travle med kunder, logistik, medarbejder og andre omstændigheder der skal tages hånd om.

Jeg ser frem til at høre fra jer.

Husk jeg kører rundt i det meste af jylland og har ydermere dronecatisfikat, hvis I ønsker billeder fra luften. Se eksempel nedenfor. Dette giver flotte resultater!!