I sidste uge besøgte jeg en glad og behagelig tandlægeklinik her i Aalborg. Både tandlægerne og kunderne følte sig godt tilpas under fotograferingen, hvilket gjorde fik alle til at gå hjem med en stor smil om munden.

Glade medarbejdere

Her var tandlægerne under fotograferingen rolige og uformelle og frie til at passe deres arbejde. Fotograferingen foregik sideløbende med deres tandlægearbejde, således jeg havde muligheden for at tage autentiske billeder. Billeder som der samtidigt var flotte og som rammesat den gode og trygge stemning, som befandt sig i tandlægepraksisen.

Udførsel af erhvervsfotografering

Når jeg udfører fotograferinger i erhvervslivet, hvor der ønskes kundetilstedeværelse, tager jeg på forhånd en snak med virksomheden om, hvordan og hvorledes. Så koordinerer og planlægger vi det i fællesskab.

Jeg har tilholdssted i Aalborg, men har mit virke i både Aarhus og Vejle. Virksomheder, konferencer, møder, seminar. Jeg har erfaring med til lidt af hvert. Små som store organisationer. Skriv, så tager vi en snak om dit behov!

Tandlægeklinikken spurgte kunden, om hun vil havde noget imod at blive fotograferet, mens hun fik foretaget et tandtjek.

Frihed til at vælge

Jeg udvalgte, i samarbejde med tandklinikken, de bedste billeder fra fotograferingen, som de kunne bruge på deres hjemmeside, mm..
Mit mål med erhvervsfotograferinger er, at få virksomhederne til at fremstå som det ideelle valg for kunderne. Virksomheden har frihed til at vælge, hvad de vil, og hvordan samt hvor det skal forgå. Jeg er som fotograf meget fleksibel vdr. tidspunkter for fotograferingen, for at sikre mig medarbejdernes trivsel under fotograferingen.

Er du nysgerrig om hvorledes du kan booste din virksomhed med flotte billeder til din hjemmeside m.m.? Så læs mere om erhvervsfotografering her!