Vil du gerne øverst i bunken med ansøgninger? Jeg kan hjælpe dig på vej med det rigtige billede til din ansøgning og dit CV.

Et godt billede og fysisk fremtoning betyder meget i din relation til andre mennesker, det samme gælder når du søger job. Derfor er det vigtigt med at godt billede, der udstråler troværdighed, selvsikkerhed, og appellerer til den, der skal bladre ansøgningerne igennem og læse dem. Jeg fotograferer til alle salgs ansøgninger og CV’er i mit studie i Aalborg.

Blikfang

I en travl hverdag, med sikkert mange ansøgninger. er det vigtigt at skabe blikfang. Modtageren skimmer sandsynligvis ansøgningerne igennem inden endelig udvælgelse, her kan du skabe den første vigtige opmærksomhed med et godt billede.

Det kan gøres på flere måder og skal selvfølgelig gøres diskret, så det bliver modtaget efter hensigten. Det er slet ikke utænkeligt, at billedet hjælper dig over i den gode bunke.

Personlighed

Vi skal fange din personlighed på den bedst mulige måde. Det er derfor min primære opgave, at sikre den gode stemning, så du slapper af og føler dig tryg under fotograferingen. Så jeg på den måde kan fange din personlighed bedst muligt.

Det er de personlige billeder ,ed det rigtige udtryk, som vil få din ansøgning eller dit Cv til at shine.

Har du selv samlet inspiration fra for eksempel pinterrest eller instagram, så send dem gerne til mig og vi snakker om hvad der kan lade sig gøre. Se et eksempel her.

Du kan også blive inspireret på min Facebook og Instagram

Jeg glæder mig til at hjælpe dig på vej mod drømmejobbet,
De bedste hilsner Fotograf Stine Bro 📸

indhold