Gode og vellignende portrætter af din virksomheds personale til firmahjemmesiden eller fluers, betyder meget for kundens førstehåndsindtryk af jer. Aalborg fotograf tilbyder effektiv og professionel portrætfotografering til din virksomhed.

Dette er mens allerede eksisterende kunder får et forbedret indtryk af jeres der allerede er i jer. Hvis billederne ikke er opdateret og/eller ikke fremstår i høj kvalitet, vil det være dét indtryk andre vil møde jer med. Hvis der på jeres hjemmeside i stedet er nye, velligende portrætter og billeder af medarbejderne og virksomheden, kan dette være en stor hjælp til at booste jeres markedsføring. Derudover kan dette være med til at give hjemmesiden et mere professionelt pift.

I servicebranchen kan det være rart at have en idé om at det er rigtige mennesker der træder ind i deres hjem for f.eks. at fikse noget. Dette kan billeder hjælpe med. Og her hjælper det IKKE noget med phone-billeder taget op af en hvid væg et sted på kontoret. Hos Fotograferne Aalborg kører vi ud i det meste af landet for at imødekomme virksomheder i deres opgaver af mange forskellige arter, heriblandt er medarbejderportrætter én af dem.

Hvordan foregår en portrætfotografering i en virksomhed?

Når en virksomhed får besøg af os, så aftaler vi en tid, hvor jeg kommer ud til jer. Jeg prøver altid at få jeres virksomheds ånd i i bilederne, ved at lade jer fortælle om dels hvad billederne helt lavpraktisk skal bruges til, samt for at høre om virksomhedens vision.

Efter en forventningsafstemning, vil jeg, Stine Bro, tage alle mulige billeder. I vælger naturligvis også selv hvem der skal fotograferes, hvornår og hvor. Jeg medbringer selv både baggrund og lys, hvis der er mulighed for at brug det. Dette kan bruges til at lave helt plane portrætter af medarbejderne på en hvid baggrund uden skygger.

Efter selve fotosesionen skal I vælge hvilke af billederne i vil have, hvortil jeg kan behandle dem for jer.

(Nogle af ovenstående billeder er lånt fra min anden fotograf hjemmeside stinebro.dk.)