Dating profil foto

Dating og profil foto der duer

Når du overvejer at få laver et profil foto eller et professionel foto til dating sider af dig selv, handler fotograferingen altid om at “sælge budskabet” eller “sælge varen”. Vi ved fra erfaringen, som fotografer igennem en årrække, hvor vigtigt det er at fange det rette øjeblik og det perfekte glimt i øjet.

dating-profilfotosdating-portræt-Aalborg portræt-reklame foto-profil

Blade, magasiner og tv som inspiration

Dagligt “overrisles” vi med fotos i blade, fjernsynet og mange andre steder. Vi er blevet “garvede” til at kigge på fotos, derfor skal der også laves noget ekstra personligt og anerledes for netop at skabe en opmærksomhed der ikke ender med at drukne i mængden.

Fotograf til dating billeder facebook-profil-foto-Aalborgdating-profilbillede2

Vi kender Aalborg

Vi er fotografer i Aalborg og vi kender byen rigtigt godt, og lige præcis derfor kan vi levere fotos on-location fra mange forskellige spændende steder i Aalborg city, eller vi kan lave en flot og anerledes portrætfoto og profil foto serie af dig via mobile lækre fotostudie hvorsomhelst i Aalborg.

Dating fotograf Portrætfoto datingdating_fotos

At kende til de spændende lokationer, betyder klart en verden til forskel i de billeder du efterfølgende modtager. Fotografen ved hvor lyset er bedst, og hvor lokationen egner sig allerbedst til dating billeder og profil billeder.

aalborg-fotografen1

Dating profil foto fotografering

Når i kontakter fotografen før jeres session omkring dating eller profil fotograferingen, tager vi en snak om valg af lokation eller om i ønsker vi kommer med vores mobil fotostudiet. Vi vil også guide jer til hvilket tøj og “look” vi som professionelle fotografer, ved virker ved profilfoto og dating fotos.

foto til profil

Selve fotograferingen foregår altid i en hyggelig og afslappet atmosfære. Vi ved hvor vigtigt det er for “modeller”, at slappe af under selve fotograferingen. Føler man sig afslappet og godt tilpas i fotografens selskab, så kommer de gode billeder automatisk (Dating profil foto).

indhold