Om man oplever en graviditet én gang eller flere gange, vil det være en stor oplevelse. For de fleste kvinder er tiden, hvor man bærer på et lille liv, noget helt særligt. Ønsket om, at forevige denne tid kan tage sig vidt forskelligt ud og kan afhænge af mange forskellige ting. Som fotograf elsker jeg at forevige denne tid igennem gravid fotograferinger. Her oplever jeg ofte, at der både er noget til den fysiske, men også mentale mindebog. En gravid fotografering kan nemlig være en fin oplevelse imellem dig og det lille liv i maven. Det kan være du har din partner med eller måske større søskende, der er mange måder at gøre det på. Her vil jeg præsentere nogle af dem. 

Med kommende søskende

Når familien skal fotograferes, med fokus på babybulen, skaber dette hyggelige og kærlige toner til fotografieringen. En forventningsglæde hos større søskende og forestillinger om hvad der venter. Dette skaber fine øjeblikke og billederne vil skabe glæde mange år frem. 

Med din partner

Mange gravide ønsker billeder med deres partner, hvilket der kommer virkelig fine og stemningfulde billeder ud af. Kærligheden og forventningerne til det nye liv er ikke til at tage fejl af. 

Maven i fokus

De fleste foretrækker at kombinere de ovenstående og også billeder med både søskende og partner. Derudover vil mange også gerne have billeder af den gravide alene, så maven og det spirrende liv virkelig kommer i fokus. 

Close-up billeder af maven er også meget populært, som en del af en større billedserie. Vi snakker selvfølgelig om alt dette inden en fotografering.

Har du selv samlet inspiration fra for eksempel pinterrest eller instagram, så send dem gerne til mig og vi snakker om hvad der kan lade sig gøre. Se et eksempel her.

Du kan også blive inspireret på min Facebook og Instagram

Jeg glæder mig til at forevige denne specielle tid med jer,
De bedste hilsner Fotograf Stine Bro 📸

indhold