Søskende fotografering

Søskende fotografering

Søskende fotografering – Søskende billeder i Aalborg. Jeg er en professionel passioneret fotograf, der altid brænder for at fotografere og portrættere mennesker. Derfor er søskende fotos også et af de fotografiske øjeblikke jeg nyder at fange med mit kamera. Fotografering af søskende kan laves på mange forskellige måder.

soeskende-fotograf_aalborgfotografering-af-søskende_aalborg

Studio billeder eller de mere levende udendørs søskende fotos

Man kan fotografere søskende parret (eller flere) via vores studio baggrunde, hvor lyset lægges med flot kontrast og fladt studiolys. Eller vi kan tage en tur i naturen, hvor billederne selvfølgelig bliver mere “levende”, da der her er mere mulighed for bevægelse og større skift i lokation (baggrund).

soeskende_aalborgSøskende fotografering

Vi skaber unikke billeder af såvel den lille søskende flok som den voksne søskende gruppe.

I sagens natur er søskendebilledet af de små børn og unge typisk noget, vi tager på foranledning af forældre (eller bedsteforældre, der er træt af at vente på, at deres børn får taget sig sammen til at få taget et billede af børnebørnene).
Når børnene bliver ældre, finder de selv ud af at et søskendebillede er den perfekte gave til sølvbryllup, den runde fødselsdag eller julegaven. Som nogle af de få fotografer laver vi avancerede profilbilleder efter en specielteknik, som sikrer maksimalt skarphed i dybden – også selv om I er en stor søskendeflok.

indhold