Jeg, Stine Bro, er professionel børnefotograf. Jeg laver børneportrætter i det meste af landet af børn i alle aldre. Jeg synes, at de bedste børnebilleder skal udtrykke glæde, sundhed med glød og farve.

Hvordan foregår en god børnefotografering

Gløden i børnenes ansigter og kropssprog kan ikke fremtvinges på kommando, og kan ikke skabes under naturlig leg og i naturlige omgivelser. Fotograferingen kan hos Kidzfoto foregå udendørs, i jeres hjem eller i vores studie eller ateliér i Hasseris (Aalborg). Som fotograf er det essentielt at børnefotograferingen foregår i trygge rammer, hvilket fuldlender fundamentet for en tryg og god børnefotografering. Mens der leges i haven, stuen, parken, på legepladsen eller noget helt fjerde, vil jeg være behjælpelig med at få barnet til at smile og kigge ind i kameraet med bamseteknikken. Jeg kan lave et lille dukketeater, som får barnet til at storgrine. Jeg kan også finde på at sætte en glad børnesang på, som barnet kender, og så synger vi sammen 😀

Og sidst men ikke mindst tager vi os altid god tid til enhver børnefotografering, for ikke at skabe stressede energier.

Kontakt mig for mere

Du må meget gerne kontakte mig i starten af din graviditet, hvilket skyldes at vores kalender skal passe med din termin, så vi kan tage billeder af dig og din mave, mens du er i den sidste fase af graviditeten.

Efter fødslen, kan I kontakte mig (via en af nedenstående links), så vi kan aftale en endelig tid til fotograferingen af jeres nyfødte baby. Det bedste tidspunkt for nyfødt fotografering er cirka inden for babyens første par uger.

Vi vil gerne tilbyde dig en rabat, hvis du booker fotografering af mavebilleder og nyfødt portræt serie på én gang.

Se udgangspunktet for vores priser her, på denne prisliste.

Kontakt mig her, eller fang mig på Facebook.

God dag fra Fotograf Aalborg.