Er du ude efter de bedste portrætter af dit CV? Eller trænger dine ansatte til repræsentable medarbjederportrætter? Hos Fotograf Aalborg får du de gode billeder, din kunde eller kommende arbejdsgiver vil huske.

Medarbejderfotografier

Gode billeder kan styrke din virksomhedens troværdighed. Velkendende og skarpe portrætter på en virksomheds hjemmeside kan medvirke til at fremstille dem som professionelt og autentiske niveau. Dette er hvad end der er tale om nyhedsbreve, sociale medier, flyer, you name it.

Ligeledes er det essentielt at medarbejderne på hjemmesidens “hvem er vi” eller “om os” side. Af samme årsag er det essentielt at udskifte billerne med jævnligt mellemrum, således at det ikke forestiller de ansatte for 15 år siden.

Jeg har gennem mange år nu erfaring med at tage ud til små som som mellem store virksomheder. Udover mit fotostudie i Aalborg kører jeg også gerne ud og har mit virke i Aarhus og Vejle.

Det gode CV billede

Hvad er et god CV portræt? …. Lige så vigtigt som det er at skrive et godt og velformuleret CV, er det at have det vellignende og skarpt portræt til CV’et.

Et godt CV portræt skal kunne afspejle dig fra den vinkel du ønsker at fremstå. På den måde vil det i sidste ende kunne være afgørende for dine chancer for at lande i dit drømme job.

Se flere gode råd til hvordan man skriver det helt rigtige CV her.

Både CV -og medarbejderfotografering foregår i mit studie i Aalborg, hvor vi hurtigt og sikkert tager billeder til DU føler du er tilfreds. Jeg efterbehandler billederne, og du kan frit vælge mellem dem online kort kort tid efter fotograferingen.

I fællesskab med dig som kunde, finder vi den helt rigtige stil for dit CV portræt.

Vi tager den fornødende tid, og her hos mig, er det intet stress og jag.

Få inspiration til hvordan din kommende erhvervs fotografering, eller dine kommende medarbejderportrætter, CV fotografering mm. skal forgå her.

Følg desuden mit fotografarbejde på Facebook.