Billeder der afspejler din personlighed

Billeder der afspejler din personlighed, er vigtigt, når du fx skal bruge dem til jobansøgning eller nye billeder på LinkedIn. Du er ike kun hvad dit CV fortæller om dig, men du skal også med 1 billede, fortælle hvorfor de skal ansætte dig.

Portrætterne er i dette tilfælde taget ude, da kunden fortalte, at hun ikke ville kunne slappe ordentlig af i et studie. Vi valgte derfor en udendørs lokation, hvor vi havde mulighed for at fotograferer ved en rå beton baggrund, og derefter i det grønne. 

Undervejs skiftede kunden tøj, for at få en så stor variation i billederne, og forskellig look på billederne.

Det var en pæn kold omgang, så dejligt lige at slutte fotograferingen af i solen 🙂

Billeder der afspejler din personlighedHvorfor vælge en professionel fotograf?

Ved at vælge en professionel fotograf får du hjælp og guides til opstillinger. Det der evt virker hjemme foran kameraet, virker sjældent foran kameraet, da lyset ikke længere er det samme. Jeg guider dig igennem, så vi får billeder der afspejler dig fra alle vinkler og humør. Det vil sige, at vi ikke kun skal have glade billeder, men også gerne billeder, der viser en mere seriøs side af dig. 

Jo flere forskellige slags billeder vi når under fotograferingen, jo flere billeder har du som kunde, at vælge imellem bagefter 🙂

Se flere billeder omkring jobansøgning, job og CV her

 

indhold