Billeder til firma

Jeg var i sommers ude for at tage billeder for en arkitekt og arkitekthuset i Vodskov samt hans arbejde. Solen stod højt på himlen da jeg om formiddagen ankom til arkitekthuset i Vodskov. Jeg blev pænt vist rundt i firmaet, imens kunden og jeg udvekslede forventninger og ønsker til fotograferingen. Kunden skulle bruge nogle nye portrætfotografier, samt billeder som kunne dokumentere noget af arkitektarbejdet.

Forventningerne til billederne

Kunden og jeg har i forbindelse med aftalen, snakket om hvad ønskerne til fotograferingen var. Derudover taler vi ligeledes om ønskerne til fotograferingen på dagen. Dette har noget at gøre med, at kundens og mine ideer i sidste ende vil stemme overens, og give et resultat som både kunden og jeg kan og vil stå inden for. Der er mange forskellige måder at tage både billeder til en hjemmeside samt portrætbilleder på. Billederne kan signalere mange forskellige ting, alt efter hvordan billedet er sat op og hvilken farve det vises i. I dette tilfælde ønskede kunden nogle billeder, som både signalerede professionalitet og erfaring og som samtidig gav indtrykket af at være imødekommen og iderig. Billederne kunne sagtens have være mere ”lige og normale”, men i og med at nogle af billederne er taget fra en skæv vinkel, giver billedet indtrykket af rumlighed og sætter fokus på arkitektur.

Billeder til erhverv

Forskellige erhverv har forskellige behov og forskellige ønsker, som skal samles i billeder, som virksomheden kan bruge til at vise kunden hvem de er. Det er en stor og vigtig detalje i ønsket om at komme frem, udvikle virksomheden og opretholde og genskabe kunderelationer og herved arbejde. Hjemmesidens billeder skal bare stemme overens med hvad virksomheden kan tilbyde. Aldrig har professionelle portrætbilleder og billeder til hjemmesiden, været vigtigere for især virksomheden. HER kan du finde andre eksempler på erhvervsportrætter. HER finder du arkitektfirmaets hjemmeside.