Som børnefotograf i Aalborg var jeg med ude i Mølleparken. Det ligger tæt på Aalborg Zoo og Hasseris, som befinder sig som en fantastisk verden, hvor børnene kan løbe, lege, kaste med blade og klatre. Det er et fantastisk sted som børnefotograf, at få lov til at fotografere. Der er måde mulighed for en rå baggrund ved de store stentrapper, eller udsigten ud over Nørresundby og selvfølgelig leg imellem de store træer. Det er et godt sted at fotograferer børn og babyer i alle aldre.

Se flere børnebilleder på vores hjemmeside for børnefotografering Kidzfoto.dk her

 

Udendørs lokation under børnefotografering

Ved at vælge en lokation udenfor, kan jeg som børnefotograf i Aalborg have større bevæg rum, og derved mulig for at fange flere spontane øjeblikke ved børnene. Det giver os også mulighed, for at bruge naturen i billederne, og uden at den taget fokus fra børnene. Jeg har sammen med familie i dette tilfælde valgt Mølleparken til fotograferingen af deres børn, men det kunne også have være på Lindholm høje, Lundby Krat, Rebild Bakker, og sidste men ikke mindst hjemme hos Jer selv 🙂

Det skal også siges, at jeg bevæger mig udenfor Aalborgs kommunegrænser ret ofte. Dette gælder alt fra børnefotografi i Vejle, Aarhus og Odense. Bare skriv til mig her, så aftaler vi et tidspunkt.

LÆS MERE OM BØRNEFOTOGRAFERING HER