Bryllupsfotografering i Aalborg

Værsgo!! Vi er din friske og nye professionelle bryllupsfotograf i og omkring Aalborg, og for os handler det om fotografering af brudepar på deres store dag og på den dag INTET andet. Vi vil ikke bare lave almindelige opstillede og små kedelige bryllupsfotos. Nej vi vil lave fotokunst med de Ålborg brudepar.

Se vores bryllupsfotos

bryllupsbilleder-Aalborg-99

For os handler bryllupsfotografering om “det personlige og kreative bryllupsfotografi”. Men hvad er det så?

  • bryllupsfotos
  • stemningsbilleder
  • reportagebilleder

Det handler om at stå det rigtige sted, på det rigtige tidspunkt og bare levere varen, så alle følelser, taler, kærlige og spontane øjeblikke foreviges på de digitale SD kort.

Den uddannede fotograf til bryllup

Når vi arbejder, som fotografer ved jeres bryllup, så handler det om at være der, men ikke være der, som fluen på væggen. Vi mener at de bedste billeder oftest opstår, når dem man fotograferer ikke er opmærksomme på at billederne tages. Det er oftest også den måde de bedste bryllupsportrætter laves.

bryllupsfotograf-Aalborg-39bryllupsfotografering-Aalborg-93

Man skal sku være dygtig for at lave gode bryllupsfotos

Den enkelte fotograf, der er dygtig til sil erhverv, ved at bryllupsfotos, der er sat sådan op, at brudeparret, “er beskæftiget” med en aktivitet, ofte skaber den bedste stemning for gode bryllupsbilleder. Brudeparret slapper mere af og fotografen, får arbejdsroen, til at kunne koncentrere sig om lyset, posering og lokationens indvirkning på selve bryllupsfotograferingen.

bryllupsfotos-Aalborg-17

Til inspiration og anbefaling

De bedste billeder bliver altså til, når brudeparret “ikke ved fotografen” fotograferer dem.

Vi er meget inspireret af :

indhold