Erhvervsfotografering hos jer.

Når fotografen ankommer hos jer, er det mest tidsmæssigt for jer en god idé at i på forhånd har en idé om, hvilken billedestil i ønsker jer. Derfor har vi lavet denne side, så i kan få et overblik over hvilke koncepter i kan få udført, så de passer præcist til jeres behov og ønsker.

Før i vælger jeres billedestil, så tænk grundigt over hele jeres hjemmesides opsætning (ligesåvel tryksager, visitkort, sociale medier etc). Billedestilen skal passe ind. Det ville være dumt hvis jeres logo f.eks er gul og i så vælger grønne trøjer etc. Desuden kan alt for mange forskelligeartede farver og logoer også forstyrrer et foto. Vælger i en dag hvor fotografen, skal komme forbi virksomheden og fotografere personale og ledelse. Så overvej om ikke i alle burde have en nogenlunde ensfarvet trøje på allesammen. Det giver mere ro og sammenhæng i billederne.

Vi kører, som erhvervsfotograf i hele Aalborg og omegn. Se mere om erhvervsfotografering i Aalborg her.

Valg af baggrund til erhvervsportrætter

Når i skal gøre jer overvejelser omkring hvilken baggrund, der skal være på jeres erhvervsportrætter for virksomheden, så kan i herunder se nogle forslag til hvordan vi har fotograferet personale igennem det sidste års tid. Billederne er udvalgt efter en variation, så i kan få et indtryk af de forskellige muligheder i har for netop jeres billede ønsker.

erhvervsfoto6a-2

PÅ DETTE ERHVERVSPORTRÆT HAR VI BRUGT NATUREN, SOM BAGGRUND.

erhvervsfoto31-1

HER HAR VI TAGET BILLEDET AF EN KVINDE I EN ARBEJDSSITUATION.

Erhvervsfotograf-862x647

HOS AUDI LAVEDE VI BILLEDERNE MED DERES UDSTILLING, SOM BAGGRUND.

Erhvervsportrætter

PÅ DETTE FOTO HAR VI KOMBINERET EN ARBEJDSSITUATION MED ET PORTRÆT. VI LAVEDE DET I SORT HVID FOR AT FJERNE ALLE FORSTYRRENDE FARVER FRA BAGGRUNDEN.

firmaportrætter

HOS GEBERIT HER, LAVEDE VI BILLEDERNE OP AF EN FLOT VÆG I DERES FIRMA.

foto-1

PÅ DETTE FOTO HAR VI BARE BRUGT INDGANGEN TIL ET KONTOR, SOM BAGGRUND, OG SÅ LAVET BILLEDET I SORT/HVID, FOR AT GØRE BILLEDET ROLIGT.

foto-erhverv

DETTE PORTRÆT HAR VI BRUGT EN SORT BAGGRUND.

foto-kvinde-erhverv

DETTE FOTO ER TAGET AF KVINDEN FORAN HENDES GARTNERI. LINIERNE I BILLEDET SKABER EN GOD DYNAMIK.

skæv-erhverv-portræt

MAN KAN OGSÅ VÆLGE AT LAVE PORTRÆTTERNE MED EN MERE “UNGDOMMELIG OG SKÆV” VINKEL. KUN FANTASIEN SÆTTER GRÆNSEN.

Erhvervsfotografering handler om at sende JERES budskab.

indhold