Fotografering i institutioner, børnehaver og dagpleje

Vi elsker at fotografere i børnehaver, vuggestuer, legestuer og dagplejer i Aalborg og hele Jylland. De bedste børnebilleder bliver oftest til, når børnene hygger sig i vante omgivelser og i leg. Derfor er fotografering i dagsinstitutioner, blevet så populært. Vi kommer til jer, og vi klarer alt det praktiske, så personalet kan slappe af.

børnhave-fotografering_aalborg  fotografering-i-boernehaver_aalborg

Vi sørger for det praktiske

Vi planlægger det med den enkelte dagsinstitution hvornår og hvor, og vi sørger så for alt det praktiske. Der kan selvfølgelig betales med giro eller vi sender en faktura direkte til forældrene, så det ikke er dagplejen der skal stå for betaling etc.

Fotografering i dagplejen giver altid søde og sjove samt spontane børnefotos i Aalborg af ungerne i leg og hyggelige stunder.

Børnefotografen kravler så at sige “ned i børnehøjde” og fanger de gyldne små øjeblikke af børnene i leg.

institutions-fotografen_aalborg

Vi bruger god tid under fotograferingen

Fotografen bruger altid god tid under selve fotograferingen og leger med børnene, så børnebillederne får en stemningsfuld atmosfære og er mere hyggelige og afslappende at kigge på.

Dagplejeren får selvfølgelig et gruppefoto af børnene gratis. På den måde kan hun/han følge sine unger igennem årene ved en tilbagevendende aftale med os.

dagpleje-fotograf-i-aalborgdagsinstitution-fotografering_aalborg

Skriv til os og hør mere om fotografering i dagplejen. :-)

Vi fotograferer også i børnehaver, dagsintitutioner og på skoler

Vi anbefaler i vælger en fotograferingsdato i perioden fra Januar til og med Maj, da vi så undgår højsæson hvor tingene ofte bliver mere presset.

Vi i gerne have et tilbud på fotografering i børnehaven, dagsinsitutionen eller på jeres skole i Ålborg?, så læs mere om fotografering i insitutionen her.

børnebilleder-fra-dagsintitutionen_aalborg

 

indhold