Klassisk søskendeportræt i studie

Klassisk søskendeportræt i studie i Hasseris i Aalborgkommune. Studiet ligger i Nordjylland i Hasseris og her kan jeg tilbyde et hav af muligheder i forhold til baggrunde og forskellige redskaber, som kan fremme det ønskede udtryk eller fortælling.

Jeg havde disse tre søskende inde i studiet til en fotografering. Formålet med portrættet var at skabe en smukt billede som kunne fungere som gave. Der blev eksperimenteret med forskellige udtryk i forhold til opstilling af billedet. Dette er en stor fordel for især kunden, idet dette endnu lettere kan spore kunderne ind på hvad de synes der fungerer bedst for dem og hvilket udtryk de bedst synes om.

 

Hvorfor få taget et familieportræt? 

Der er rigtig mange gode grunde til at få taget et familieportræt. Den bedste grund er helt klart, at vi ikke må glemme, at man foreviger et øjeblik, noget man ikke kan gøre på andre måder end med et billede. Derudover er et familieportræt, om vi taler om et portræt af søskende, hele familien, bedsteforældrene, oldebørnene, yndlingshunden eller kernefamilien, en god gaveide. Billederne kan bruges til bryllupsgave, fødselsdagsgave, julegave eller en ”bare-fordi-gave”.

Det er også en mulighed at give et gavekort til et familieportræt i gave. Dette giver muligheden for at selv modtageren af gaven kan optræde på billedet med resten af familie eller alene som et enkeltmandsportræt.

Hvem bestemmer hvilke billeder der bliver brugt? 

Du skal ikke være bange for at de billeder som du måske ikke synes om, bliver valgt. Det er nemlig helt op til dig, hvilke portrætter der skal bruges. Efter fotograferingen vil I modtage et link, som giver jer direkte adgang til alle de billeder vi har taget. Linket giver jer mulighed for at sætte jer sammen i ro og fred og kigge alle billederne igennem og samtidig udvælge dem i fællesskab. Dermed sikrer vi at I er tilfredse med de udvalgte billeder.

 

Se hvordan dine portrætfotos også kan fungere som billeder til dine forskellige medier HER