Erhvervsfotoserie af smykkefirma

Vi fik en utraditionel og sjov produktfotograf-opgave, da vi skulle hjælpe det store smykkefirma Ole Lyngaard smykker. De ville have en fotodokumentarisk dag, hvor vi som produktfotograf virksomhed fulgte dem en hel dag, fra arbejdet med smykkerne, til show om aftenen.

Vi nyder at lave sådan en slags fotodokumentariske opgaver. Det er fedt med stemningsbilleder og god tid at fotografere en hel sammenhængende fotoserie. Se et lille udpluk af fotodokumentaren herunder.

Har du lignende fotoopgaver til os, er vi ikke bange for at tage fat og være krative og nytænkende. Produktfotografen Stine Bro bor i Aalborg, men bevæger os i hele landet. 12 års erfaring gør os til det rigtige valg for dig, der tager din forretning seriøst.

Læs mere om s på vores hjemmeside her. Du kan blandt andet finde mange referencer fra andre virksomheder, der har anvendt os til for eksempel medarbejderportrætter, lokalefotograferinger, produktfotografering og dronefotografering. 

Kontakt os for en brainstorm af, i hvilke kategorier vi kan hjælpe dig og din virksomhed. 

reklamefoto_AALBORG1reklamefoto_aalborg3 reklamefoto_aalborg10reklamefoto_Aalborg2reklamefoto_aalborg8 reklamefoto_Aalborg4reklamefoto_Aalborg9 reklamefoto_aalborg5reklamefoto_Aalborg6 reklamefoto_aalborg7reklamefoto_aalborg11 reklamefoto_aalborg14    reklamefoto_aalborg21 reklamefoto_aalborg15     reklamefoto_AAlborg16 reklamefoto_aalborg12 reklamefoto_aalborg19