Medarbejderfotografering

Medarbejderportrætterne på jeres firmahjemmeside betyder rigtig meget for jeres virksomhed. Kunden får her det første indtryk af jer og hvad i står for. Hvis billederne ikke er opdateret og ikke fremstår i god kvalitet, vil jeres virksomhed give samme indtryk til kunden. Hvis er nye medarbejderbilleder på jeres website, kan det være en stor hjælp til at skabe en mere professionel linje. I nogle sammenhænge er det vigtigt for en virksomhed, at kunden ved hvem han/hun taler med i telefonen. Her kan opdaterede medarbejderportrætter have stor gavn.

Hvordan bliver billederne taget i virksomheden?

Når i beslutter jer for at hjemmesiden skal opdateres med nye medarbejderportrætter, så aftaler vi en tid, hvor jeg kommer ud til jeres virksomhed. Her vil jeg lytter til det i fortæller mig om jeres virksomhed, og jeres ønsker I har med de nye billeder. Herudover skal vi se på hvordan disse ønsker bedst bliver afspejler på hjemmesiden og gennem de nye medarbejderportrætter. Når vi har forventningsafstemt, vil jeg gå i gang med at foretage jeres medarbejderfotografering. Jeg medbringer gerne både baggrund og lys med ud til jer, hvis der er chance for at der vil blive brug for dette. Derudover har i mulighed for selv at vælge om billederne skal tages i medarbejdernes eget miljø eller med ensfarvet baggrund, og om billederne skal være i farve eller i sort/hvid. Her vil jeg selv anbefale sort/hvid, da dette giver billederne et mere professionelt udtryk.

Læs mere om portrætfotografering her.

Jeg kan hjælpe med forskellige type billeder

Der findes mange forskellige type billeder, som kan tages til en virksomhed foruden medarbjderfotografering. Det kan være både billeder af den produktion som sker i virksomeden, det kan være billeder af jeres kontorer, hvor man her ser arbejdsforholdene, til billeder af arbejdssituationer som normalt vil foregå i firmaet. Billederne som jeg ligeledes tager i firmaet, tager jeg ofte imens medarbejderne er med på nogle af billederne, hermed får billederne til virksomheden mere troværdighed og liv.