Nye billeder til firmahjemmesiden

Nye billeder til firmahjemmesiden, kan gøre en stor forskel. Billederne på jeres firmahjemmeside har ofte en del at sige. Det er her kunden får det første indtryk af jer som virksomhed. Hvis billederne er gamle, og ikke fremstår i høj kvalitet, vil jeres firma give kunden det samme indtryk. Hvis jeres hjemmeside har nye billeder, kan dette være med til at skabe nye kunder, og samtidig også være med til at skabe en mere professionel linje på hjemmesiden.

Hvordan foregår fotograferingen i virksomheden?

Hvis I beslutter jer for at jeres hjemmeside skal have nyt liv, så kommer jeg ud til jeres virksomhed. Her lytter jeg til hvad jeres værdier er, hvilke ønsker I har og hvordan vi bedst afspejler disse på jeres hjemmeside. Når der er forventningsafstemt, går jeg i gang med at tage de nye billeder. Jeg medbringer også gerne baggrund og lys med ud til jer, hvis der er mulighed for at der kunne blive brug for dette.

Hvilke type billeder er der tale om?

Der er mulighed for mange forskellige type billeder til jeres virksomhed. Det kan være alt fra billeder af jeres produktion, jeres kontorer til billeder af arbejdssituationer. Derudover er der også mulighed for at få taget nye medarbejderportrætter. Billederne som bliver taget af jeres virksomhed, bliver ofte taget imens jeres medarbejdere er den del af billedet, hermed vil I opnå mere troværdighed og liv i de nye billeder.

Læs for eksempel HER, hvorfor det er vigtigt for jeres virksomhed, at billederne på hjemmesiden er i orden. Her bliver det nemlig forklare, hvorfor en visuel identitiet er uhyre vigtig for virksomheden. Hvis ikke ovenstående giver nok svar på, hvorfor I burde optimere jeres billeder på firmahjemmesiden, så har jeg fundet et endnu mere fagligt svar, som du finder lige HER