Søger fyr/mand til det gode personlige datingbilleder

Vi søger en fyr/mand, til fotografering til det gode personlige datingbillede i studiet i Aalborg, Hasseris, samt en udendørs fotografering. Det vigtigste er dog, at vi skal have skudt en “behind the scenes” video, for at vise, hvordan en fotografering ved hos kan foregå. Denne video vil blive brugt i markedsføring, samt på vores hjemmeside Fotograf Aalborg. Så billederne er som sådan ikke det vigtigste for os den dag, men selve oplevelsen. Og self måden vi guider på, samt den gode stemning.

Som tak for hjælpen, får du dog 4 billeder digitalt i fuld opløsning 🙂

Skrev en mail på fotografaalborg@gmail.com

datings foto

Det vigtige ved en personlig fotografering

Det vigtige ved en personlig fotografering, som fx billeder til en datingprofil er, at vise dig fra forskellige sider. Dette kan både være den afslappede, den sjove, den rare side osv. Derfor er du også meget velkommen til, at tage forskelligt tøj med til fotograferingen, så vi derved får forskellige udtryk frem, og det gode personlige billeder.

Skal jeg vælge en fotografering i studiet eller on lokation?

Skal jeg vælge en fotografering i studiet eller on lokation? Og det kommer helt an på, hvad du ønsker af billederne. I studiet kan vi lege med lyset på forskellige måder, og derved skabe forskellige looks, og meget fokus på øjnene.

Ved at vælge en anden lokation, som fx havnen, Mølleparken, Gigantium eller andet udenfor, har vi et lidt større bevæg rum, og mulighed for at variere opstilligerne og kroppen.

Det gode personlige datingbillede

Det gode datingbilleder, kan give et bedre resultat ind, det mærke sløret billede, der er taget i spejlet derhjemme, samt hvor man kan se alt rodet i baggrunden. Disse billeder er vigtigste, til at skabe den første kontant, og derfor skal 1 billede fortælle alt om dig med det samme 🙂

Få mere inspiration på min anden hjemmeside her med et fantastisk galleri!.

indhold