Har du nogen veninder du elsker? Og er de ligeså vilde med at stå foran kameraer som du er? Så er den perfekte aktivitet for jer da at tage til vidunderligt professionelt fotoshoot! Se blot disse fire veninder der ALLE er gravide på samme tid <3 Det skal naturligvis bevises med glade fotografier. Her kan du få inspiration til en sjov og hyggelig fotografering hvad en det er til en i gave, for sjov eller til en polterabend.

Hvordan forgår venindefotografering?

Til venindefotografering kan I selv vælge, hvor meget I vil fotograferes så at sige. Der er nemlig mange pakker og muligheder som du kan sammensætte alt efter om I vil være kun i studie eller også udenfor osv. Jeg fotograferer i det meste af Jylland, men prisen afhænger naturligvis også af, hvor langt væk I befinder dig, hvis jeg skal komme ud til jer. Læs mere her og find os også på Facebook.

Hvordan blive vi enige om de rigtige billeder?

Jeg er en kvindelig fotograf med mange års erfaring med fotografering, og hjælper dig og dine veninder med at posere på de helt “rigtige” måder. Ender I med ikke at være enige om hvilket billede der er det bedste af jer? Dét som skal hænges op på kontoret eler på køleskabet til evig minde. Så tager jeg heldigvis en helt masser billeder, hvorefter I i sidste ende kun betaler for dem I bedst kan lide. Dermed er udvælgelsesprocessen individuel.

Mit store studie ligger i Aalborg og har plads nok til dig og alle dine veninder eller venner. Se nedenstående billede so er taget i studiet. Men det er til hver en tid muligt at komme udenfor og tage friske billeder i naturen, som på billede ovenfor.

Og NEJ – I behøver ikke at være gravide. Og heller ikke 4 personer. Der er ikke nogen antalsbegrænsning på hvor mange veninder I kan være til mine fotoshoots. Tænk på det sådan her – desto flere I er, desto billigere bliver det 😉

Du kan naturligvis også give en fotografering i gave til en veninde du holder af, hvad end det skal være af jer eller til din veninde og hendes familie. Læs mere om gavekort her.

Se også her, hvordan jeg laver boudoir fotografering af veninder.

Jeg glæder mig meget til at høre fra jer! <3 – Mvh Stine Bro