Hvorfor en marketingsfotografering til mit erhverv?

Bost din online marketings succes med flotte billeder af din virksomged hos Fotograf Aalborg. Jeg fotograferer blandt andet erhvervslivet med henblik på reklamefotograferinger. Heribildt DIN virksomhed. Her er lidt om, hvad du kan forvente i udføringen af en marketingsfotografering.

Fotografering af elementer i din virksomhed er en af de første trin på vejen mod gennemsigtighed for dine kunder. Hvis billederne udstråler harmoni vil dette øge chancerne for, at potentielle kunder bliver til kunder.

Medarbejderportræt

Hvordan fungerer fotografering til markedsføring?

Jeg medbringer selv det udstyr jeg skal bruge til fotograferingen. Dette kan være lys, forlængerledninger til lyset, kamera mm.

Fotografering til markedsføring, er et spændende felt at arbejde i som fotograf, eftersom jeg som forsøger at leve mig ind i virksomhedens profil, før selve fotosessionen.

En korrekt indlevelse og et banalt stykke researcharbejde gør reklamen så autentisk som muligt. Jeg tager først en uformel og uforpligtigende snak med virksomheden omkring, hvad de godt kunne tænke sig. Dette skyldes at, I som kunder samt mine ideer skal stemme overens, således at resultatet bliver noget vi alle er tilfredse.

På billederne, her på siden, ses et eksempel på resultatet af én ud af mange af mine virksomhedsbesøg.

Fotostilen og billedernes endelige udtryk tager sig forskelligt ud, alt efter hvad slags virksomheden eller organisationen er og står for. Se et andet eksempel på et succesfuld reklamefotografering her, hos en skøn tandlægepraksis i Aalborg.

Foruden en forventningsafstemning snakker jeg naturligvis også med kunden på selve dagen om ønsker og eventuelle ændringer heraf. Dette har noget at gøre med, at kundens og mine ideer i sidste ende vil stemme overens, og give et resultat som både kunden og jeg kan og vil stå inden for. Dette kan være forudsat af uforudsete situationer så som kunder, travlhed, logistik, medarbejder omstændigheder eller vejrsituationen. På billederne ovenfor regnede det, men vi klarede det alligevel. Jeg er ellers fleksibel, hvis det skulle blive noget, er jeg villig til at flytte fotograferingen.

Marketingsfotografering

Der er mange forskellige måder at tage både billeder til en hjemmeside og sociale medier på. Billeder kan signalere mange forskellige ting, men det vigtigste er at spore sig ind på, hvad dine kunder bliver fanget af! Derfor er det under alle omstændigheder essentielt med professionelle billeder, da det fortælle noget om jeres seriøsitet.

Gør som Svend Aage Christiansen A/S og mange andre, og bestil din erhvervs- og marketings fotografering nu.